2013-12-09 09:05:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ma mindent rózsaszínben lát

Napi horoszkóp december 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma rengeteg dolga akadhat, még szerencse, hogy váratlan segítsége is lesz a mai napon. Tegye félre a finnyásságot, vagy gőgöt, és fogadja el a felajánlott segítséget. Meg fog lepődni, mennyire félreismerte az illetőt, aki adja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egyre csak úszik az árral, és ez a sodródás csak kevés lehetőséget ad önnek arra, hogy önálló döntéseket hozzon, vagy hogy egyáltalán reálisan tudja értékelni a helyzetét. Ma egy kívülálló véleménye sokat segíthet önnek ebben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Végre megtörténhet ma önnel, amire már régóta vágyott: kiegyensúlyozottnak és elégedettnek érezheti magát. Ezt annak is köszönheti, hogy a bankszámláján kezdenek felsorakozni a régóta várt átutalások. Épp jókor jön a pénz.t.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ön annyira ragaszkodik megrögzött szokásaihoz, mindennapos dolgaihoz, hogy emiatt nem hajlandó néha észrevenni, hogy a világ megváltozott ön körül. Ön sem a régi már, még ha a tükör előtt sikerül is elhitetnie magával. Több smink, kevesebb önámítás!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma ön lehet a nagy rokoni ellentétek jótevő elsimítója. Akár úgy, hogy közvetít két békétlen rokon között, akár úgy, hogy eszébe jut végre felhívni azt, akiről megfeledkezett az utóbbi hónapban. Kevés kell csak, hogy boldoggá tegye.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma alkalma lesz egyfajta időutazást tenni. Nosztalgikus hangulatba kerül, és megkísérli a lehetetlent: régi helyeken keresi a rég elmúltat. Az eredmény döbbenetes lehet: semmi sem múlt el. Igaz, a szereplők megöregedtek, de még mindig szereti őket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma hirtelen hangulatváltozásokon eshet át, a környezetében élők csak kapkodhatják a fejüket. Minden igyekezete ellenére sem tudja lehűteni magát. Valaki szívesen meghallgatja, öntse ki a szívét neki! Nevetni fognak a végén!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nagy próbatétnek teheti ki önt a mai nap: a családi, rokoni kapcsolatok miatt fájhat a feje. Sajnos a rokonait nem válogathatja meg az ember. A sors úgy hozza, hogy ez most minden eddiginél jobban fájhat önnek. Mégis ki kell bírnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma mindent rózsaszínben lát, és megvan az a hatalma is, hogy mások számára is ilyen szép színben tud láttatni dolgokat. A lehetőségei határtalanok, gondoljon azokra, akik a legjobban rászorulnak erre a bűverőre!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha még mindig nem tudja, hogy egy bizonyos, a személyét érintő ügyben miként is döntsön, a legjobban teszi, ha alszik rá még egyet. Ha valaki más is érintett e dologban, ne legyen élből elutasító, hanem kérje a türelmét!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha a kapcsolatában sok a ki nem mondott probléma, és az elnyomott feszültség, akkor számíthat rá, hogy ma mindez a felszínre fog törni. A további út már nem lehet a menekülés. Álljon a sarkára és nézzen vele szembe!t!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma a tapintatossága kerülhet ismét előtérbe. Ön nagy lelki érzékenységről tehet tanúbizonyságot a mai nap során egy konfliktusban, amibe vétlenül, s talán kívülállóként keveredik bele. Sikerül is elsimítania a bajt.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: